top of page
_MG_7593.jpg

Tanssitilan vastuuhenkilö

Hanna-Leena Kauppinen

Hanna-Leena Kauppinen

Hanna-Leena Kauppinen on Hiukkavaaran monipuolinen puuhanainen. Hän on touhunnut vuodesta 2014 saakka Hiukkavaaran vanhalla kasarmialueella tapahtumien, juhlien, esitysten järjestäjänä ja ollut mukana alueen yhdistystoiminnassa monipuolisesti jo ennen Tanssitilan valmistumista.

Hanna-Leenalle on kertynyt kokemusta kokemusta paitsi yhdistystoiminnasta ja tapahtumajärjestämisestä, myös monipuolisesti sote-alalta, missä työskenteli päätoimisesti ja laaja-alaisesti yli kymmenen vuotta.  

Tämä luova innoittaja on työskennellyt pitkän tovin myös kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin,-liikunnan- ja tanssin äärellä.

Nykyisin Hanna-Leena työllistääkin itsensä täysin liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä, toimien pääosin Hiukan Pihalla; Tanssitila K2:ssa sekä Valmennuskeskus Voimalassa.

Tanssin-, ilmajoogan- ja kehonhuollonohjaajana hän on innostava, rempseä ja kokeilunhaluinen ja haluaa tarjota asiakkaille iloa sekä onnistumisia, sopivia haasteita unohtamatta.

Useiden lisäkoulutusten ja ohjaustuntien tuoma kokemus tuo vapautta lajien yhdistelyyn. Erityinen intohimo onkin saada innostettua eri-ikäiset naiset kehonkäytön ja liikkumisen pariin ilman kilpailua ja arvoasetelmia, nauttimaan yhdessä olosta ja liikunnan tuomasta riemusta.

Hanna-Leena on myös personal trainer, voit kysyä häneltä myös henkilökohtaisia valmennus- ja hyvinvointiohjelmia omiin tarpeisiisi.

Loppukesällä 2020 Hanna-Leena löysi itsensä istumasta K2-rakennuksen alakerrasta, likaisessa betonisessa tilassa. Hän ihasteli tunnelmaa sekä valoa ja näki mielessään kodin tanssille, liikkumiselle, uusille ideoille ja luovuudelle. Siitä alkoi syksyn mittainen kierrätysrakennusprojekti, jota Hanna-Leena yhdessä Kokardiklubin Raimo Ahlroosin kanssa on toteuttanut suurella lämmöllä ja rakkaudella. Näinpä onkin luonnollinen jatkumo, että Tanssitilan hallinnollinen osuus siirtyi Hanna-Leenan käsiin. 

logo with two k -letters
bottom of page