top of page
_MG_7593.jpg

Tanssitilan vastuuhenkilö

hannakeena_edited.jpg

Hanna-Leena Kauppinen

Hanna-Leena Kauppinen on Kulttuurikasarmin monipuolinen puuhanainen. Hän on ollut mukana yhdistyksen hallituksessa vuodesta 2015 ja siitä saakka ollut mukana ideoimassa ja järjestämässä tapahtumia ja tilaisuuksia Kulttuurikasarmilla ja Kokardiklubilla.

Hanna-Leenalle on kertynyt kokemusta kokemusta paitsi yhdistystoiminnasta ja tapahtumajärjestämisestä, myös monipuolisesti sote-alalta, jossa hän onkin työskennellyt päätoimisesti ja laaja-alaisesti jo yli kymmenen vuotta. Elokuussa 2020 Hanna-Leena siirtyi työskentelemään Kulttuurikasarmille myös päivätyökseen ja toimii tällä hetkellä Veeran Verstaalla Vapaata Tilaa-hankkeessa ohjaajana. 

Tämän luovan innoittajan on jo pitkän tovin löytänyt "vapaa-aikoina" myös kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja tanssin ääreltä. Tanssin-, ilmajoogan- ja kehonhuollonohjaajana hän on innostava, rempseä ja kokeilunhaluinen ja haluaa tarjota iloa sekä onnistumisia, sopivia haasteita unohtamatta. Useiden lisäkoulutusten ja ohjaustuntien tuoma kokemus tuo vapautta lajien yhdistelyyn, ja erityinen intohimo onkin saada innostettua eri-ikäiset naiset kehon käytön ja liikkumisen pariin ilman kilpailua ja arvoasetelmia, nauttimaan yhdessä olosta ja liikunnan tuomasta riemusta.

Parhaillaan Hanna-Leena opiskelee Personal traineriksi, joten pian on myös henkilökohtaisia valmennus- ja hyvinvointiohjelmia tarjolla.

Loppukesällä 2020 Hanna-Leena löysi itsensä istumasta K2-rakennuksen alakerrasta, likaisessa betonisessa tilassa. Hän ihasteli tunnelmaa sekä valoa ja näki mielessään kodin tanssille, liikkumiselle, uusille ideoille ja luovuudelle. Siitä alkoi syksyn mittainen kierrätysrakennusprojekti, jota Hanna-Leena yhdessä Kulttuurikasarmin puheenjohtaja Raimo Ahlroosin kanssa on toteuttanut suurella lämmöllä ja rakkaudella. Näinpä onkin luonnollinen jatkumo, että Tanssitilan hallinnollinen osuus siirtyi Hanna-Leenan käsiin. 

KK-Kokardiklubi-logo_tausta.jpg
bottom of page