top of page
_MG_7607.jpg

Kurssit ja ryhmät

ihmisiä tanssimassa

Maanantaisin:

Klo 17-18 Flow&Temppu- ilma-akrobatia

Tällä kurssilla välineenä ilmajoogakangas sekä rengastrapetsi. Harjoittelemme erilaisia poseerauksia, siirtymiä ja temppuja sekä koostamme erilaisia lyhyitä temppusarjoja, joiden ohessa keskitymme kauniisiin pitkiin kehon linjauksiin.Liikkeet vahvistavat ja haastavat erityisesti käsien ja keskivartalon hallintaa. Tunteihin sisältyy pää alaspäin tehtäviä inversioita.​ Maanantain tunti soveltuu, kun olet jo käynyt muutaman kerran joko kankaalla tai renkaalla rimpuilemassa.

 

Klo 18.15- 19.15 Show-ja nykytanssi-aikuiset (alkeet/alkeisjatko)

Hersyvä, dramaattinen, pohtiva, hikinen ja heittäytyvä! Nämä kaikki kuvaavat tätä maanantain tanssituntia. Tällä tunnilla ei ole kiirettä suorittaa ja liike muuttuu tanssiksi ...kuin tanssien. Jokaisen liike on yhtä hyvä.

Tunti sisältää monipuoliset alkulämmittelyt aikuiselle keholle, tanssitekniikkaa sopivasti ilman turhaa nipottamista, koreografian harjoitteet ja tanssia, tanssia, tanssia...Jos kaipaat elämääsi tanssituntia, missä on tilaa naurulle ja ystävyydelle, tämä on sinun tuntisi. Tunnilla liikutaan eri tasoissa, ei sovi liikuntarajoitteisille. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita.

Klo 19.30-20.30 Ratsastajan Kehonhuolto-ja oheisharjoittelu

 Kurssi on suunniteltu oheisharjoitteluksi aikuisratsastajien tarpeisiin, kehittämään ryhtiä ylläpitäviä lihaksia, liikkuvuutta sekä tasapainoa.Tunneilla keskitytään löytämään keskivartaloon hallintaa, aktivointia ja voimaa. Lisäämään liikkuvuutta koko kehoon.Harjoittamaan tasapainoa, koordinaatiota ja rytmitajua.​

 

HUOM!

Ilmajooga-ja akrobatiatunneilla:

 • pukeudutaan kainalot ja polvitaipeet peittäviin joustaviin vaatteisiin.

 • ei koruja, kelloja, vetoketjuja tms. terävää asustetta.
 • Asiakkailla tulee olla oma vakuutus tai huomioida ettei Tanssitila/ohjaaja vakuuta asiakkaita tapaturman varalta.
 • ​Ohjaaja: Hanna-Leena Kauppinen.
 • Lisätiedot ja ilmoittautumiset: tanssitilak2@gmail.com p.0440760785.

   

   

   

logo with two k -letters
bottom of page